top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıÇatı İzolasyonu

Poliüretan Hammadde Fiyatları



Poliüretan Hammadde Fiyatları


Sprey poliüretan köpük uygulaması uzun yıllardır kendisini ispatlamış, verimliliği yüksek bir uygulamadır. Diğer yalıtım malzemelerine kıyasla ek yersiz uygulanışı ve ısı iletim katsayısının düşük olması, kısa zamanda büyük metrajları izole edebilme özellikleriyle ön plana çıkmaktadır.


Sprey şeklinde uyguladığımız poliüretan köpük uygulamasının yoğunluğu çok önemlidir. Isı yalıtım uygulamalarında yüksek yoğunluklu poliüretan hammadde kullanılması gerekmektedir. Ses yalıtım uygulamalarındaysa tam tersine düşük yoğunluklu poliüretan hammadde kullanılması gerekir.


Poliüretan hammadde fiyatları belirlenirken birden çok değişken bulunur. Bu değişkenler dönemsel üretim kapasitesi, güncel döviz kuru, navlun fiyatları, arz-talep dengesi gibi unsurlardır. Döviz kurunun ani yükselişleri, fabrikaların hammadde temininde yaşadığı sıkıntılardan dolayı kısıtlı miktarda üretim yapabilmesi gibi faktörler fiyatların çok sık değişkenlik göstermesini tetiklemektedir.


Poliüretan Hammadde Fiyatı


Sprey şeklinde uygulanan poliüretan hammadde 250 ve 220 kilogramlık varillerde satılmaktadır. Güncel poliüretan hammadde fiyatı almak için 0532 306 5009 nolu hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.



661 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page