top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıÇatı İzolasyonu

Poliüretan Enjeksiyon Su Yalıtımı



Poliüretan enjeksiyon uygulaması yapılardaki çatlakları doldurarak su sızıntılarını engellemeye olanak sağlayan bir uygulamadır. Pahalı onarım maliyetlerinden kaçınmak ve dış alandan müdahale şansı olmayan alanlarda su sızıntılarına kesin çözüm sağlar.

Genel olarak kullanım alanları :


  • Bodrum katlarda temelden gelen sularda

  • Köprülerde yaşanan su sızıntılarında

  • Asansör kuyularında

  • Tünellerde

  • Negatif yönden izolasyon yapılması gereken tüm alanlarda kullanılır.

Poliüretan Enjeksiyon Nasıl Yapılır ?


Su sızıntısının olduğu alana enjeksiyon uygulamasını yapabilmek için yaklaşık 20 şer santim aralıklarla 45 derece açıyla delikler açılır. Bu deliklere enjeksiyon pakerleri monte edilir ve sabitlenir. Airless makine yardımıyla basınçlı bir şekilde sabitlenen pakerlere poliüretan enjekte edilir. Her bir delikten malzeme gelene kadar enjeksiyon işlemine devam edilir. Böylece yapısal çatlaklar doldurularak su yalıtım işlemi gerçekleştirilmiş olur.


Poliüretan Enjeksiyon Fiyatları Ne kadar ?


Poliüretan enjeksiyon fiyatları uygulanacak zeminin özelliklerine göre değişir. Kullanılacak malzemenin markası, uygulama yapılacak alanın büyüklüğü en önemli kriterlerdir. Fiyatlandırma kullanılacak malzemenin kilogramına göre yapılmaktadır. En uygun fiyatlandırma için bize müşteri danışma hattımızdan ulaşarak bilgi alabilirsiniz.


Hangi Marka Malzemeyi Öneriyoruz


Kaliteli ve uzun ömürlü bir izolasyon ancak kaliteli malzemenin doğru bir şekilde uygulanmasıyla mümkün olacaktır. Poliüretan enjeksiyon izolasyonunda uygulayıcı bayisi olduğumuz Sika marka ürünlerle hizmet vermekteyiz. Yaptığımız tüm uygulamalar Sika kalitesi ve Tek İzolasyon'un garantisinde gerçekleşmektedir.


Bilgi föyüne buradan ulaşabilirsiniz.

sika_injection-105rc
.pdf
Download PDF • 252KB

203 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page