top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıÇatı İzolasyonu

Sprey Poliüretan Köpük Fiyatları 2023

Tek İzolasyon olarak Türkiye genelinde uzun yıllardır poliüretan köpük izolasyon uygulamaları gerçekleştirmekteyiz ve bu işlerimizi yaparken önceliğimiz müşterilerimizin % 100 memnuniyetini sağlamak olmuştur. Poliüretan köpük ülkemizde zamanla kullanımı artan ve yüksek izolasyon kabiliyetiyle ve talep edilen bir ürün haline gelmiştir. Sandviç panellerde, buzdolaplarında uzun zamandır izolasyon amacıyla kullanılmaktadır. Tek bir uygulamayla ısı, ses ve nem yalıtımı gerçekleştirilmektedir.


Sprey poliüretan köpük fiyatları 2023 yılı itibariyle fiyat hesaplamasında belirli faktörler bulunmaktadır. Bu faktörler uygulama yapılacak alanın büyüklüğü, uygulama kalınlığı, çalışma kolaylığı ve poliüretan köpük ham maddesi olan izosiyanat ve poliol isimli kimyasalların güncel euro kur fiyatlarıdır. 100 metrekare bir alan için ortalama olarak metrekare fiyatları 120 liradan başlayıp uygulama kalınlığına göre 200 liraya kadar çıkabilmektedir.


Güncel fiyatlarımız ve yaptırmayı düşündüğünüz uygulamayla ilgili sorularınız olursa GSM numaralarımız üzerinden ve whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Hangi İllerde Hizmet Veriyoruz ?


Türkiye genelinde farklı illerde başarıya ulaştırdığımız birçok proje bulunmaktadır. Tüm illerde poliüretan köpük izolasyon hizmeti vermekteyiz.







1.831 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page