top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıÇatı İzolasyonu

POLYUREA KAPLAMA KIRKLARELİ

Polyurea kaplama Kırklareli sprey yalıtım sistemini deneyimli ekibimiz, son teknoloji ekipmanlarımız ve yıllar boyu edindiğimiz tecrübeyle gerçekleştirmekteyiz. Su yalıtımında çok farklı seçenekler bulunmaktadır ve en kaliteli izolasyon olarak polyurea ürünün ön plana çıkar. Su yalıtımının son teknoloji ürünü Polyurea iki farklı kimyasalın tepkimeye girmesiyle uygulanır. Sağlığa zaralı maddeler ve solvent içermeyen, güneş ışınlarına dayanımlı ve hızlı bir şekilde uygulanarak izolasyon yapılan alanı çok kısa bir sürede kullanıma açılmasına olanak veren teknolojik yeni bir izolasyon ve kaplama malzemesidir.


Kırklareli polyurea uygulandığı zeminle bütünleşerek mükemmel bir izolasyon sağlar. Yüksek darbe ve asit dayanımı ve % 400 oranında esneklik özelliği sayesinde yer hareketlerinden etkilenip çatlama yapmaz ve ömür boyu sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir izolasyon sağlar. Sürme izolasyon, membran gibi kısa ömürlü malzemelere oranla fiyatı yüksekmiş gibi gözükse de ömür boyu hiçbir ek maliyet çıkarmayacağını göz önünde bulundurulursa aslında diğer izolasyon malzemelerine göre her açıdan daha uygun fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz.


Kırklareli polyurea uygulamalarında yaptığımız her işte en kaliteli ürünleri kullanıyoruz ve 5 yıl boyunca sözleşmeli garanti veriyoruz. Tek İzolasyon olarak Kırklareli'de su izolasyonu alanında en doğru uygulamanın sprey şeklinde uygulanan polyurea kaplama olduğunu söyleyebiliriz.




Polyurea Kaplama Nedir ?

Yeni nesil su yalıtım ve kaplama sistemi olan polyureanın uygulanma aşamaları şu şekildedir.

  • Zemin Hazırlığı: Yüzeyde bulunan tüm çatlaklar doldurulur ve parlak alanlar silim makineleri ile silinir ve pürüzlendirilir.

  • Astar ve Pah Aşaması: Kenar ve köşe alanlara suyun geliş açısını düşürmek için 4 santimetre yarıçapında pah uygulaması yapılır. Bu işlem yapılacak izolasyonun su tarafından zorlanmasını engeller. Pah işleminden sonra zeminin tamamına epoksi astar sürülür.

  • Polyurea Uygulanması: Astarın üzerine polyurea maddesi püskürtülerek uygulanır. Uygulamanın 2 milimetre olarak uygulanması gerekmektedir. Uygulama sonrası eksik kalan, delik vb. bir alan kalmış mı diye mutlaka kontrol edilmelidir.

  • Boya Uygulanması: Yapılan polyurea kaplama uygulamasını güneş ışınlarından korumak için UV dayanımlı boya uygulaması yapılır. Boya rengi isteğe göre mavi, gri, beyaz olabilmektedir.


Polyurea Fiyatları Kırklareli


Polyurea fiyatları uygulama yapılacak alanın özelliklerine göre değişkenlik gösterir.

Ortalama 100 m2 bir alan için 20-25 Euro son kat UV dayanımlı boya dahil olacak şekilde uygulama yapılır. Daha küçük ve daha büyük alanlar için mutlaka müşteri danışma hattımızdan fiyat almanızı öneririz.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page