top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıTex Polyurea

Polyurea Araç Zırh Kaplama Muğla

Polyurea araç zırh kaplaması, aracın dışını suya, çarparak kaportaya zarar verecek maddelere, darbelere ve diğer dış etkenlere karşı korurken aynı zamanda araç görünümünü ve performansını da artıran bir uygulamadır. Birçok farklı araç kaplama seçeneği mevcuttur, ancak polyurea sağlamlığı ve darbe dayanımıyla sıkça tercih edilen bir uygulama olmaya başlayıp son yıllarda popüler hale gelmiştir.

Polyurea zırh kaplama, çok hızlı katılaşır ve yüksek dayanımlı bir kaplama oluşturur. Ayrıca, suya, kesici maddelere ve darbelere karşı dayanıklıdır. Polyurea kaplama, araçlarda estetik bir görünüm sağlar. Orijinal rengi mat siyahtır ve renk seçenekleri mevcuttur. Polyurea zırh kaplama uygulaması kaplanacak aracın özelliklerine göre ortalama 1-2 gün içerisinde teslim edilir. Binek araçlar için 1 gün, büyük hacimli araçlar için ortalama 2 günde tüm işlemler yapılabilmektedir.

Zırh kaplama, aracın dayanıklılığını artırır ve aracın ömrünü uzatır. Yıllar içerisinde araçların metal yüzeyleri sık sık korozyon ve paslanma sorunlarıyla karşılaşır. Bu sorunlar araçların herhangi bir kaza anında aracın mukavemetine bile zarar verebilecek duruma gelebilir. Polyurea, uygulanan araçta bu tarz problemlerin oluşmasını kesin olarak engellemektedir



Polyurea Araç Zırh Kaplama Avantajları Polyurea, araç kaplama için birçok avantaj sunar. Başlıca özellikleri :


· Dayanıklılık: Polyurea, kesici maddelere ve darbelere karşı dayanıklıdır ve çizilmez bir kaplama malzemesidir. · Estetik görünüm: Polyurea, pütürlü mat bir görüntü sağlar. Aracınızın rengine uygun boya yapılabilir. · Hızlı uygulama: Polyurea uygulaması kolay ve hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Genellikle 1 günde tüm aracınız teslim edilir. · Uzun ömür: Polyurea güneş ışınları, su ve darbelere dayanıklı olup aracınızın ömrü boyunca kullanılabilecek bir kaplama malzemesidir.


Araç Zırh Kaplama Fiyatları nedir ?

Araç zırh kaplama uygulaması araçların dış yüzeyini, kasa bölümünü ve alt kısmını korumak ve estetik bir görünüm sağlamak amacıyla kullanılan son teknoloji uygulamadır. Bu kaplamalar, dış etkenlere karşı araçlarınızı korurken, mevsimlere, renk solmalarına ve hava koşullarının olumsuz etkilerine karşı dayanıklılık sağlar. Bununla birlikte, araç zırh kaplama fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir.

Bu faktörler:

  • Aracınızın büyüklüğü

  • Aracınızın kaporta durumu

  • Boya yapılıp yapılmayacağı gibi değişkenlerdir.

Her aracın fiyatlandırması ayrı ayrı yapılmaktadır. Muğla araç zırh kaplama fiyatı almak için 0532 306 5009 numaralı hattımızdan telefon ederek veya whatsapp mesajı göndererek fiyat alabilirsiniz. Size en kaliteli hizmeti sunmak için Türkiye genelinde şubelerimizle hizmetinizdeyiz.

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page