top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıÇatı İzolasyonu

POLİÜRETAN KÖPÜK ve POLYUREA BAYİLİĞİ

Sprey poliüretan köpük ve polyurea izolasyon uygulamaları ustalık, deneyim gerektiren ve mali olarak ciddi yatırım gerektiren bir iştir. Bu işin yapılabilmesi için birçok kriter bulunmaktadır. Tek İzolasyon’dan poliüretan köpük ve polyurea izolasyon bayiliği almak isteyen kişiler 3 aylık eğitim programına alınırlar ve yeterli ölçüde deneyim kazandıktan sonra bayilik almaya hazır hale gelirler. Bu süreçte bayi adayımızdan beklediklerimiz yeterli tecrübeyi kazanması, çalışma yapacağı bölgeyi belirlemesi ve gerekli ekipmanlar için finansal olarak kendini hazır hale getirmesidir.




Tek İzolasyon Olarak Bayi Adayımıza Ne Vaat Ediyoruz ?


  • Teknik destek: Makine ve tabanca ve sistemsel olarak yaşayabileceğiniz tüm problemlerde tecrübeli personellerimizle sorununuzu kısa bir sürede çözme garantisi veriyoruz.

  • Hammadde tedariği: Uygulama yapmak için gerekli hammaddeyi uygun fiyatlardan tüm bayilerimize tedarik garantisi veriyoruz.

  • İş desteği: Türkiye genelinde bitirdiğimiz sayısız proje ve oluşturduğumuz iş ağı sayesinde bayilerimize iş fırsatları oluşturuyoruz.

  • Reklam desteği: Bayiliğimizi aldıktan sonra ilk ay gerek google ads gerek sosyal medya platformlarında kullanabilecekleri 5.000 liralık bir destek vermeyi taahhüt ediyoruz.

Poliüretan köpük bayiliği hakkında daha fazla bilgi almak için bize iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

441 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page